Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Udgiver

Følgende hjemmesider er ejet af Swietelsky AG med hovedkvarter i Linz/Østrig:


Disse sider er blevet skabt til at supportere alle afdelinger, anlæg og virksomheder på verdensplan, der er helt eller delvist ejet af Swietelsky AG, inden for deres kommunikation med kunder, forretningspartnere, potentielle arbejdsgivere og den interesserede offentlighed.

Ansvarlig for indholdet: 

Swietelsky AG
Edlbacherstraße 10
4020 Linz
Österreich

Telefon: +43 (0) 732 6971-0
Send email

Swietelsky AG bestyrelse:

  • DI Dr. Peter Krammer (CEO)
  • Harald Gindl, MBA (CFO)
  • DI Klaus Bleckenwegner (COO international)
  • Peter Gal (COO anlæg af jernbaner)
  • August Weichselbaumer (COO Østrig)

Yderligere information:

Virksomhedsformål: Bygning
Handelsregisternr.: 83175t
Hovedkvarter: Linz, Austria
Handelsregister: Den regionale domstol i Linz
Momsregistreringsnr.: ATU 23240400
Arbejdsgivernr.: 400050501
Medlem af: Den østrigske handelskammer
Gældende arbejdslovgivning: Den øsrigske samhandels-, handels- og industrireguleringsakt

Ophvasret:

Alt indhold på siden www.wietelsky.com bekyttes af ophavsret. Dets brug til private eller kommercielle formål er forbudt uden udtrykkeligt skriftligt samtykke. Hvis det gengives, skal Swietelsky AG's ophvas- og ejendomsret klart nævnes. Indholdet må på ingen måde ændres, og må ikke bruges på andre sider eller forbundne computere uden skriftligt samtykke. Ethvert privat, offentligt eller kommercielt brug kræver Swietelsky AG's samtykke. I tilfælde af manglende overholdelse af disse forhold skal alt indholdet straks tilintetgøres. Vi forbeholder os retten til at kræve yderligere erstatning.

Ansvar:

Vi er ansvarlige for vores eget indhold på www.swietesky.com. Vores hjemmeside indeholder også referencer (links) til andre leverandørers sider. Vi er ikke ansvarlige for fremmed indhold, der kan nås gennem disse links. Det fremmede tilbud har været kontrolleret mht. ulovligt inhold, første gang det blev linket. Et link fjernes, hvis vi finder ud af, eller informeres om, at et tilbud indeholder ulovigt indhold.

Garanti:

Oplysningerne på vores hjemmeside er blevet behandlet med stor omhu. Swietelsky AG er ikke ansvarligt for oplysningernes fuldstændgihed eller egnethed til visse formål. Brugeren af indholdet, der er tilgængeligt på denne side, er helt ansvarligt for eventuelle risici.