Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Vores tilgang

Bygningsindustrien er en egentlig energi- og ressourceintensiv industri med naturbeskyttelse, genbrug og affaldsforvaltningskoncepter som svar. SWIETELSKY's målsætning er at sikre brug af miljøvenlige processer og udstyr igennem alle projektfaser.

Det er meget vigtigt for os at fortsætte udviklingen af vores ansattes miljø- og kvalitetsbevidsthed. Vi betragter deres uafhængige tankegang og handlinger som nøglen til succes. Samtidigt er vores ansatte vores mest værdifulde succesfaktor. Når vi tager vores beslutninger, tænker vi på vores ansattes evner, motivation, sundhed og sikkerhed. Vi stræber hele tiden efter at mindske den negative påvirkning, som vores forretningsaktiviteter har på miljøet og samfundet, og samtidigt øge de positive resultater. Derfor lever vi op til vores ansvar som en større international byggegruppe. Vi følger princippet om at identificere risici og tage afgørende beslutninger, og samtidigt fremme muligheder.

Læs mere om SWIETELSKY's tilgang til bæredygtighed og om følgende emner i vores bæredygtighedsrapport

  1. Organisationsforankring, side 48, 49
  2. Dialog med de interesserede parter, side 49, 50
  3. Betydningsanalyse, side 50 - 52
  4. Bæredygtige udviklingsformål, side 52
Christian Wahlmüller, Leder af bæredygtighedsstyring
"Vi er fast besluttede på at skubbe alle vores største bæredygtighedssager frem, og fortsat at forbedre vores bæredygtighedsrapportering, hvad angår transparens og effektivitet."

Christian Wahlmüller, Leder af bæredygtighedsstyring

Kontakt