Swietelsky AG
  • SWIE Seite Ueber Uns Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

SERVICEUDBUD

Byggearbejde

SWIETELSKY er i stand til at udføre bygningsprojekter af alle størrelser på en efficient måde. Dette gør os til at pålidelig partner, der kan tilfredsstille forskellige målgrupper som familier, der bygger deres eget hus, offentlige kunder, boligkooperativer, private investorer, projektudviklere, industrivirksomheder og mange flere. Kunden kan altid stole på, at SWIETELSKY bygger på solide værdier. Pålidelighed og økonomisk varighed er kendetegn, som vores kunder respekterer hæjt. Den store vifte af projekter er et bevis for, hvor fleksibel SWIETELSKY er i sin rolle som enten en byggeleder eller hovedkontraktør. Takket være vores solide ekspertise - selv inden for moderne træ- og hybridkonstruktioner - vi betragter os selv som en materialeneutral byggevirksomhed, der er i stand til at imødekomme alle krav.

Til tjenesteliste Byggearbejde
Byggearbejde

Byggevirksomhed

Inden for anlægsarbejde sikrer SWIETELSKY, at rum og miljø bruges optimalt under beskyttelse af de naturlige omgivelser. Vi er også specialister inden for komplekse byggeprojekter i svært terræn, som i bjerge og under jord.
Gennem brug af de nyeste teknologier og tværfaglig viden er vi i stand til at tilbyde innovative, økonomiske og miljøvenlige løsninger. Dette gælder for jordarbejde, vandbygning og fundamentering såsom til konstruktion af forsynings- og bortskaffelsesnetværk, vandveje, dæmninger og kloaksystemer.
SWIETELSKY har særlig viden inden for specielt privat og underjordisk byggeri.

Til tjenesteliste Byggevirksomhed
Byggevirksomhed

Vej- og brobyggeri

Da SWIETELSKY først startede, var individuel mobilitet ikke mere end end modig vision for millioner af europæerne. Vejarbejdepioner Hellmuth Swietelsky gjorde denne drøm til sin personlige mission. Mere end 80 år senere har bi ofte skubbet vores egne grænser og mestret med succes hver projektstørrelse inden for vej- og tunnelarbejde. Som en erfaren, fleksibel og absolut kvalitetsdreven partner fra den offentlige sektor har vi hjulpet med bygning og fortsat udvikling af infrastukturer. Med krav, der ændrer sig over tid, har SWIETELSKY altid været på forkant med udvikling. I dag er vi derfor endnu mere efterspurgte end nogensinde, hvad angår implementering af moderne løsninger til voksende byområder.

Til tjenesteliste Vej- og brobyggeri
Vej- og brobyggeri

Jernbaner

Bæredygtighedsprincippet har formet SWIETELSKY's tankegang og aktiviteter gennem sin historie som ingen andre. Grundlæggerne vidste allerede for 80 år siden, at uden jernbaner som transportmiddel ville der blive lagt for meget økonomisk og miljømæssigt pres på vejtraffiken. Derfor blev den vejbyggepioner til en jernbanebyggepioner. Inden for jernbanebygning skaber SWIETELSKY forholdene, således at mennersker og varer kan transporteres hurtigt, billigt, sikkert og nemt. Virksomheden skylder sine helt moderne maskiner og sin egen jernbanetransportvirksomhed til langsigtede kapitaludgifter. Ved at udvikle og bruge store maskiner har SWIETELSKY revolutioneret efficiens og sikkerhed inden fo jernbanearbejde. I dag er vi ledere i Europa og er også aktive i Australien inden for denne branche.

Til tjenesteliste Jernbaner
Jernbaner

Tunnelarbejde

Jernbane- og vejtunneller mindsker ikke blot afstanden, men gør også alpeområder mere attraktive som habitat for mennesker og dyr. Flytning af trafik under jorden opbevarer naturressourcer og forebygger støjudvikling. I voksende byområder sikrer underjordstunneller miljøvenlig og efficient mobilitet. Som pioner inden for både vej- og jernbanearbejde indså SWIETELSKY potentialet af tunnelarbejde fra starten af. Ved at deltage i vigtige infrastruktursprojekter var virksomheden i stand til at markere sig som førende specialist også in dette område. Det der skelner SWIETELSKY fra sine konkurrenter er sine årtier erfaring med geologiske særligheder, dens evne i anvendelse af højteknologiske maskiner og processer, og dens planlæggernes bygnings-knowhow.

Til tjenesteliste Tunnelarbejde
Tunnelarbejde