Swietelsky AG

SERVICEUDBUD

Byggearbejde

SWIETELSKY udfører byggeprojekter af alle størrelser - og vi gør det effektivt! Vi er en pålidelig partner, der på tilfredsstillende vis kan hjælpe forskellige målgrupper; offentlige kunder, store boligorganisationer, private investorer, projektudviklere, industrivirksomheder og mange flere. Du som kunde kan altid stole på, at SWIETELSKY bygger på solide værdier. Pålidelighed og økonomisk stabilitet er kendetegn, som vores kunder respekterer højt. Den brede vifte af projekter er et bevis på, hvor fleksibel SWIETELSKY er i rollen som både underentreprenør eller som hovedentreprise. Takket være vores solide ekspertise, betragter vi os selv som en byggevirksomhed, der er i stand til at imødekomme alle krav.

Til tjenesteliste Byggearbejde
Byggearbejde

Anlægsarbejde

Inden for anlægsarbejde sikrer SWIETELSKY, at vores arbejde udføres optimalt, mens vi samtidigt passer på vores omgivelser og miljø. Vi er specialister inden for komplekse byggeprojekter i svært terræn, som i bjerge eller under jorden.
Vi bruger de nyeste teknologier og vores tværfaglige viden til at tilbyde innovative, økonomiske og miljøvenlige løsninger. Dette gælder for blandt andet jordarbejde og fundamentbyggerier, herunder konstruktion af forsynings- og bortskaffelses-netværk, vandveje, dæmninger og kloaksystemer.
Vi har en helt særlig viden indenfor underjordisk byggeri.

Til tjenesteliste Anlægsarbejde
Anlægsarbejde

Vej- og brobyggeri

Da SWIETELSKY lige var startet, var individuel bevægelsesfrihed ikke andet end en håbefuld idé for millioner af europæerne. Vejarbejdspioner Hellmuth Swietelsky satte sig for, at gøre idéen til virkelighed. Mere end 80 år senere har vi ofte skubbet grænserne for, hvad der kan lade sig gøre, og vi har mestret enhver projektstørrelse inden for vej- og tunnelarbejde. Som en erfaren, fleksibel og absolut kvalitetsorienteret partner for den offentlige sektor har vi hjulpet med bygning og fortsat udvikling af infrastukturer. Med krav, der konstant ændrer sig, har SWIETELSKY altid været på forkant med udviklingen. I dag er vi derfor mere efterspurgte end nogensinde, når det kommer til implementering af moderne løsninger til voksende byområder.

Til tjenesteliste Vej- og brobyggeri
Vej- og brobyggeri

Tunnelarbejde

Jernbane- og vej-tunneller mindsker ikke blot afstanden, men gør også alpeområder attraktive som habitat for mennesker og dyr. Når man flytter trafikken under jorden, bevarer man naturressourcer og forebygger støjudvikling. I voksende byområder sikrer undergrundstunneller miljøvenlig og effektiv transport. Som pioner inden for både vej- og jernbanearbejde indså SWIETELSKY potentialet i tunnelarbejde fra begyndelsen. Ved at deltage i vigtige infrastrukturprojekter var virksomheden i stand til at markere sig som førende specialist. Det, der adskiller SWIETELSKY fra sine konkurrenter er vores mange års erfaring, vores brug af højteknologiske maskiner og processer, og vores knowhow.

Til tjenesteliste Tunnelarbejde
Tunnelarbejde