Swietelsky AG
 • SWIE Seite Ueber Uns Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Specialkompetencer

SWIETELSKY's særlige struktur og strategi giver os special-kompetencer inden for flere markeder.

Kategori

 • Alpebyggeri

  Alpebyggeri

  Turisme er en afgørende motor for økonomien. In alperegionen, hvor SWIETELSKY altid har følet sig hjemme, spiller bjerg- og vandreturisme en vigtig rolle sammen med skiløb. Vi står hele tiden foran nye konstruktionsudfordringer, når vi bringer turisterne tættere på alpinregionens imponerende landskaber, fascinerende natur og særlige kendetegn. SWIETELSKY har know-how til at magte denne opgave, og er i stand til håndtere alle logistiske og tekniske udfordringer på bjergene.

 • Projektudvikling af fast ejendom

  Projektudvikling af fast ejendom

  I 35 år har SWIETELSKY's udviklingsteam leveret højkvalitets beboelsesplanlægning, bygning og marketing. Hver kunde kan stole på den bygningskvalitet, som SWIETELSKY er en garanti for. Sagkyndige og pålidelige mennesker med årtiers erfaring indfrier drømmen om et hus. Takket være vores store fokus på detaljer og bred markedsviden implementerer og skaber vi bæredygtig værdi.

 • Metalkonstruktion

  Metalkonstruktion

  SWIETELSKY tilbyder sine kunder stor erfaring og speciel kompetence inden for metalkonstruktion, som ifm. store facade fremstillinger. Vi leverer fremragende resultater, hvad angår krævende projekter, som er teknologisk udfordrende og kræver en særlig produktion kombineret med en høj grad af planlægning og professionel projektstyring. Vi udfører ligeledes mindre opgaver med stort fokus på detaljer, som skræddersyede vinduer, døre, porte, gitre, vinterhaver og meget mere.

 • Bygning af sports- og fritidsfaciliteter

  Bygning af sports- og fritidsfaciliteter

  Det at være fysisk aktiv in vores fritid bliver stadig vigtigere i vores samfund. Takket være sine mange års erfaring leverer SWIETELSKY optimal planlægning og bygningaf sportsfaciliteter såsom indendørs og udendørs renoveringer.
  De tre vigtigste tjenester, vi tilbyder inden for bygning af sportspladser er fitnesscentre, sportsfaciliteter og swimming pools.

 • Total- og fagentreprise

  Total- og fagentreprise

  Vores 80 års erfaring som SWIETELSKY Group og den kombinerede styrke af en finansielt stærk international byggegruppe gør det muligt for os at tilbyde generel og full-sevice kontrakter. For at sikre, at store visioner ikke mislykkes pga små detaljer tilbyder vi fulde løsninger fra planlægning til projektstyring og konstruktion. På den måde har kunderne et enkelt kontaktpunk frem til nøglefærdig levering - og dereter.

 • Miljøteknologi, losseplads og anlægskonstruktion

  Miljøteknologi, losseplads og anlægskonstruktion

  Det at opbevare ren luft, rent vand og ren jord er en af vores tiders udfordringer. SWIETELSKY er specialist inden for særlige miljøprocedurer og tilbyder tjenester inden for bygning af lossepladser og anlæg. Det voksnede behov for vedvarende energi har ført til innovative teknologiske udviklinger, som SWIETELSKY har behersket. Og selvfølgelig er virksomheden certificeret ift. de gængse kvalitets-, arbejds-, miljø- og energiforvaltningsstandarder.

 • Affaldsbortskaffelse og -genbrug

  Affaldsbortskaffelse og -genbrug

  Udover vores egne bygningsanlæg tilbyder SWIETELSKY også andre markedsdeltagere og slutkunder attraktive affaldsbortskaffelses- og konsulenttjenester. Vi har både den nødvendige kompetence og de rigtige faciliteter til den korrekte bortskaffelse af både farligt og ikke farligt affald, såsom til genebrug af mineralbyggningrester og behandling af kontamineret jord. Vores tilbud af tjenester omfatter også håndtering, samling, sortering og korrekt bortskaffelse af affald.

 • Facadekonstruktion

  Facadekonstruktion

  SWIETELSKY er din specialist inden for belægning, renovation og rensning af facader, færdige systemer til udendørs isolering og stilladser. En af vores særlige styrker er vores skræddersyet konsulentarbejde inden for design, materialvalg og praktisk implementering.

 • Færdige huse

  Færdige huse

  Hos SWIETELSKY kombinerer vi hurtig og præcis industriel præfabrikation med de mange fordele af massiv bygning. Derfor har vores færdige huse langvarig værdi. Harmoniet mellem natur og teknologi, som er umiddelbart synligt, skaber en ekstraordinær stemning. Der er ikke to huse, der er ens, da under tegning af husene, vores arkitekter får direkte inspiration fra vores kunder.

 • Byggeservice ingeniørarbejde

  Byggeservice ingeniørarbejde

  Fra design til installation til slutimplementering rådgiver dig også omkring alle aspekter, der relaterer sig til el- og kloakeringssystemer.

 • Træ- og hybridkonstruktioner

  Træ- og hybridkonstruktioner

  Imens trækonstruktioner bliver standarden inden for moderne arkitektur, har planlæggere og arkitekter stadig mange ubesvarede spørgsmål. Der er ingen, der er bedre til at svare på dem end én, der allerede har fuldført utallige trækonstruktionsprojekter, der strækker sig fra nye konstruktioner til ombygninger og hybride konstruktioner. Under SWIEtimber-brandet har SWIETELSKY samlet viden af mere end et hundrede eksperter med erfaring inden for trækonstruktion. Således er vi i stand til at leve op til enhver udfordring inden for dette markedssegment, og ser os selv som en materiale-neutral bygningspartner for vores kunder inden for planlægning og implementering.

 • Laboratorium og testanlæg

  Laboratorium og testanlæg

  SWIETELSKY har en statsautoriseret testanlæg til kvalitetskontrol af byggematerialer og bygningsanlæg. Vi tilbyder også omfattende konsulenttjenester om affald- og miljøsager, transport af farlige materialer, beskyttelse mod stråling, såsom typetest og selvmonitorering som del af industriproduktionskontrol for grus, genbrugsmaterialer og asfalt. Vores omfattende laboratorieerfaring og detaljeret viden om lovgivning er fundamentet til vores kompetente konsulentarbejde.

 • Landskaber og havearkitektur

  Landskaber og havearkitektur

  Inden for havedesign skaber og vedligeholder vil offentlige og private grønne områder, som haver, damme og pools, ligesom de grønne områder af boligområder og -komplekser og offentlige og erhvervsejendomme. Vi er også eksperter indenfor gøre parkområder, kirkegårde og tage, facader og infrastrutkutoverflader grønnere.

 • Maskinindustri

  Maskinindustri

  Reparationer, specielle tilpasninger og maskinetests udføres ved vores maskineværksted. Værkstedet er delt op i sektionerne Værksted (konstruktionsmaskiner og motorkøretøjer), kran, elektrisk og metalarbejde. Vi har også specialister inden for facility management, fleet management og køb og salg af udstyr.

 • Industrigulve

  Industrigulve

  SWIETELSKY har specialkompetencer inden for høj kvalitet, holdbart industrielt gulvbelægning og omhyggeligt udvalgte tilsætningsstoffer og bindemidler til ethvert anvendelsesområde. Valget af gulvoverflade, tilpasset den planlagte brugstid, og integrationen af ​​passende materialer eller farvede fliser resulterer i gulve, der passer perfekt til dine behov.

 • Kloakvedligeholdelse

  Kloakvedligeholdelse

  SWIETELSKY leverer fremragende underjordisk kloakvedligeholdelse. Vi bruger de nyeste teknologiske processer og fremragende produkter til de højeste kvalitetskrav. Dette er et andet område, hvor vores specialiserede ingeniører og medarbejdere bidrager til at beskytte miljøet.

Find placering

Swietelsky Rail Danmark ApS

Swietelsky Rail Danmark ApS
Railway Construction Int.
Office Glumsö

Ostergade 17B
4171 Glumsö
Danmark

Tel: 0045 30 47 36 91
Send email

Til anlægget
Swietelsky Rail Danmark ApS
KLAUS HENNERBICHLER GMBH

KLAUS HENNERBICHLER GMBH
Zentrale

Hauptstraße 2
4232 Hagenberg im Mühlkreis
Østrig

Tel: 0043 7236 21719
Send email

Til anlægget
KLAUS HENNERBICHLER GMBH
Hemmelmair Frästechnik GmbH

Hemmelmair Frästechnik GmbH
Zentrale

Gewerbeallee 15b
4221 Steyregg
Østrig

Tel: 0043 732 774050
Send email

Til anlægget
Hemmelmair Frästechnik GmbH
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Abfallwirtschaft & Ressourcenmanagement
Recyclinghof Asten

Ipfdorferstraße 11a
4481 Asten
Østrig

Tel: 0043 7224 653647950
Send email

Til anlægget
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Filiale Ingenieurtiefbau
Standort Wels

Hans-Sachs-Straße 103
4600 Wels
Østrig

Send email

Til anlægget
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Maschinentechnische Abteilung
Standort Asten

Ipfdorferstraße 11
4481 Asten
Østrig

Tel: 0043 7224 65 364 - 7901
Send email

Til anlægget
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Sportstättenbau
Asten

Ipfdorferstraße 11
4481 Asten
Østrig

Tel: 0043 7224 65 364
Send email

Til anlægget
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Oberösterreich
VAM - Valentiner Asphaltmischwerk GesmbH

Neu-Thurnsdorf 21
4300 St. Valentin
Østrig

Tel: 0043 7435 54471-0
Send email

Til anlægget
Swietelsky AG
Swietelsky AG

Swietelsky AG
Zweigniederlassung Oberösterreich
VKG - Valentiner Kieswerk GesmbH

Neu-Thurnsdorf 21
4300 St. Valentin
Østrig

Tel: 0043 74355-4471
Send email

Til anlægget
Swietelsky AG

Din søgning gav ingen resultater