Swietelsky AG #buildingeverbetter #buildingeverbetter

Vores tilgang

Bygge-industrien er en energi- og ressourceintensiv industri med naturbeskyttelse, genbrug og affaldsforvaltning som store ansvar. SWIETELSKY's målsætning er at sikre brug af miljøvenlige processer og udstyr gennem alle vores projektfaser.

Det er meget vigtigt for os at sikre den fortsatte udvikling af vores ansattes miljø- og kvalitetsbevidsthed. Vi betragter deres autonomi. frie tankegang og handlinger som nøglen til succes. Samtidigt er vores ansatte vores mest værdifulde ressource. Når vi tager vores beslutninger, tænker vi på vores ansattes evner, motivation, sundhed og sikkerhed. Vi stræber hele tiden efter at mindske den negative påvirkning, som vores forretning har på miljøet og samfundet, og samtidigt øge de positive resultater. Derfor lever vi op til vores ansvar som en større international byggegruppe. Vi følger princippet om, altid at identificere risici, tage afgørende beslutninger i forhold til dem, og samtidigt fremme vores muligheder i bæredygtighedens navn.

Læs mere om SWIETELSKY's bæredygtighedstilgang i vores aktuelle bæredygtighedsrapport, hvor du også kan læse om følgende emner:

  1. Bæredygtighedsstyring hos SWIETELSKY, side 52-55
  2. Bæredygtighedsstrategi, side 56-57
  3. Strategiske indsatsområder, side 58
  4. Sustainable Development Goals, side 59-61
  5. Virksomhedsimage, vækstregnskab, værdikæde, side 62-65
Christian Wahlmüller, leder af kontoret for bæredygtighedsstyring
"Vi er fast besluttede på at gennemtvinge alle væsentlige bæredygtighedstemaer i koncernen og kontinuerligt forbedre bæredygtighedsrapporteringen med hensyn til transparens og effektivitet."

Christian Wahlmüller, leder af kontoret for bæredygtighedsstyring

Kontakt