Swietelsky AG
  • SWIE Seite Nachhaltigkeit Header 3400 Auf 2240X1040 Rgb

Vores tilgang

Bygningsindustrien er en egentlig energi- og ressourceintensiv industri med naturbeskyttelse, genbrug og affaldsforvaltningskoncepter som svar. SWIETELSKY's målsætning er at sikre brug af miljøvenlige processer og udstyr igennem alle projektfaser.

Det er meget vigtigt for os at fortsætte udviklingen af vores ansattes miljø- og kvalitetsbevidsthed. Vi betragter deres uafhængige tankegang og handlinger som nøglen til succes. Samtidigt er vores ansatte vores mest værdifulde succesfaktor. Når vi tager vores beslutninger, tænker vi på vores ansattes evner, motivation, sundhed og sikkerhed. Vi stræber hele tiden efter at mindske den negative påvirkning, som vores forretningsaktiviteter har på miljøet og samfundet, og samtidigt øge de positive resultater. Derfor lever vi op til vores ansvar som en større international byggegruppe. Vi følger princippet om at identificere risici og tage afgørende beslutninger, og samtidigt fremme muligheder.

Læs mere om SWIETELSKY's bæredygtighedstilgang i vores aktuelle bæredygtighedsrapport, hvor du også kan læse om de forskellige emner

  1. Bæredygtighedsstyring hos SWIETELSKY, side 52-55
  2. Bæredygtighedsstratergi, side 56-57
  3. Stategiske indsatsområder, side 58
  4. Sustainable Development Goals, side 59-61
  5. Virksomhedsimage, vækstregnskab, værdikæde, side 62-65
Christian Wahlmüller, leder af kontoret for bæredygtighedsstyring
"Vi er besluttet på at forcere alle væsentlige bæredygtighedstemaer frem i koncernen og kontinuerligt forbedre bæredygtighedsrapporteringen med hensyn til transparens og effektivitet."

Christian Wahlmüller, leder af kontoret for bæredygtighedsstyring

Kontakt